Miről szól ez a könyv?
Ebben a könyvben bemutatom, hogy mik történtek egy vendéglátóipari iskolában, illetve azt, hogy én milyen gyomorforgató éttermekben tanultam és dolgoztam. A vendéglátósok titokzatos, stresszes életét is felfedem.
Ajánlom ezt a könyvet minden leendő szakácsnak, a szüleiknek és az éttermek szerelmeseinek. E könyv elolvasása után mindenki eldöntheti, hogy megéri-e végigjárnia a szakács szakma rögös útját, és érdemes-e egy kétes étterembe betérnie.
Olvass bele:
Dajka Gábor – Szakácsemlékek.PDF
A könyvről írták:
„... az említett mű mély nyomokat hagyott bennem.” - Cs. Béla Egerben láttam, hallottam! Fb. csoport
„Jó volt ilyen szemszögből is rátekinteni a szakmámra.” Lövész Viktor Chefs.hu
„Soha többet nem megyek étterembe.” Nagyrábéikönyvklub Moly.hu
„Utálom, de tisztelem.” Kovács Gábor Szakácsemlékek - Az étel bizarr iskolája Fb. oldal
Kötészet: puhatábla-ragasztott, méret: A5 (148x210), belív oldalszám: 206. Fekete-fehér nyomás.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!